Heu seleccionat Entrega

ADVERTIMENT!: El menú que estàs veient pot variar en funció de la teva zona d'entrega. Introdueix la teva adreça per cercar els diversos tipus de gelato disponibles on vius.
Insereix la teva adreça
Inici
Menú de productes
Feliz Navidad
Terrina gelats
Pastís gelat
Gelato Pinguino
Sandvitx de gelato
Extra
Creps

Pastís gelat

Pastís de gelat d'avellanes petit
Descobreix la nostra deliciosa temptació. Un sabor que et transportarà als moments més dolços amb el seu agradable gust de galeta i avellanes.
8,00 €
Pastís de gelat de festucs petit
Un sabor delicat de festucs, acompanyat d'una base sorprenent i cruixent, per despertar una autèntica onada de sensacions al paladar.
8,00 €
Pastís de gelat de gianduja petit
Gaudeix d’un deliciós pastís individual de gianduja, el deliciós praliné italià que combina xocolata i avellana.
8,00 €
Pastís semifred d’avellanes petit
La nostra versió individual del pastís semifred d'avellanes: una delícia per gaudir tot sol o amb la millor companyia.
8,00 €
Pastís semifred de festucs petit
Gaudeix de la cremositat i delicadesa del pastís semifred de festucs. Un sabor que acompanya una textura tendra i esponjosa.
8,00 €
Pastís de gelat de xocolata i avellanes
Gaudeix d’un refrescant pastís de xocolata i avellanes, elaborat amb el gelato guanyador del premi La Dolcevita (millor sabor de gelato el 2015). Un gust que portarà autèntics records d’infància a tots els comensals.
30,00 €
Pastís de gelat de festucs
Ve en 2 mides
Gaudeix del gelato cremós de festucs Buontalenti en pastís, emblema de la casa Badiani 1932, sobre una base irresisitiblement esponjosa.
30,00 €
Pastís semifred d'avellanes
Ve en 2 mides
Si vols impressionar els teus comensals, el nostre pastís semifred d'avellanes són les postres que estaves buscant.
30,00 €
Pastís semifred Campionessa
Ve en 2 mides
I aquí arriba la nostra Campionessa! Un increïble pastís semifred de xocolata i avellanes per compartir entre 4 i 6 persones.
30,00 €
Pastís semifred de festucs
Ve en 2 mides
Sorprèn amb unes postres delicades per compartir al teu proper sopar. La cremositat del nostre pastís semifred de festucs et fascinarà.
30,00 €
Pastís semifred de gianduja
Ve en 2 mides
Gaudeix d’un cremós pastís semifred de gianduja, el deliciós praliné italià que combina xocolata i avellana.
30,00 €

Gelato Pinguino

Gelato pinguino Buontalenti
El nostre tradicional gelato Buontalenti (crema, llet, ou i sucre) recobert de deliciosa xocolata veneçolana en un polo artesanal. Demana la teva caixa de sis unitats.
servings-icon Sis unitats
24,00 €
Pinguino de xocolata negra (gelat sense gluten i vegà)
Sis unitats
Xocolata sobre xocolata? El millor pla per gaudir del nostre gelat de xocolata vegà i sense gluten. Un autèntic plaer per a tots els paladars. Demana la teva caixa de sis unitats.
24,00 €
Gelato pinguino café (polo artesanal de cafè)
Sis unitats
Prendre el cafè de la sobretaula és un altre nivell si decideixes fer-ho amb el nostre refrescant gelato pinguino de cafè: un polo artesanal de gelato de cafè, recobert de cruixent xocolata negra de Veneçuela.
24,00 €
Pinguino avellana (polo artesanal d’avellanes)
Sis unitats
Et presentem el nostre gelato pinguino més tendre. Si busques una experiència dolça i deliciosa, prova el nostre polo artesanal d'avellanes, recobert d'una fina capa de xocolata de Veneçuela.
24,00 €
Pinguino de xocolata amb llet (polo artesanal)
Sis unitats
El pinguino perfecte per als més xocolaters: un interior cremós de gelato de xocolata amb llet, recobert de deliciosa xocolata blanca.
24,00 €
Gelato pinguino de caramel salat (polo artesanal)
Sis unitats
Assaboreix un increïble contrast amb el nostre gelato pinguino de caramel salat: una barreja irresistible de sabors, recobert de xocolata blanca.
24,00 €
Gelato pinguino de gerds
Sis unitats
Una delícia creada a partir del sorbet de gerds, ideal per refrescar-te els dies més calorosos, recoberta de la més cruixent xocolata blanca
24,00 €
Gelato pinguino de maduixa (polo artesanal)
Sis unitats
Gaudeix del nostre emblemàtic sorbet de maduixa, recobert d'una fina capa de xocolata blanca. Una mossegada tendre i cruixent alhora.
24,00 €

Butlletí

Inscriu-te en el nostre butlletí de notícies per assabentar-te primer de les nostres promocions durant tot l'any i d'altres novetats de Badiani.