Badiani 1932,
l’emblemàtic gelato italià,
ha arribat a Barcelona.

 

El creador de Buontalenti:

El nostre famós sabor exclusiu, Buontalenti, és un gelato de pur èxtasi. Paolo Pomposi, la ment creativa darrere de tots els emblemàtics sabors de gelato de Badiani, va agafar els ingredients més senzills: nata, sucre i ous, i els va elevar per crear un sabor inoblidable.

MÉS INFORMACIÓ

La nostra gelateria a Barcelona:

Per a una immersió total en l’alegre món de Badiani, vine a conèixer-nos al carrer de Rosselló, 232. Aquest local gaudeix d’un estil únic i una decoració acolorida, i ofereix un gran nombre de delícies de gelato i molt més.

Florència 1932, el llegat Badiani:

El nostre recorregut es remunta al 1932, quan Idilio Badiani va obrir una gelateria al cor de Florència. El 1993 la família Pomposi va fer-se’n càrrec i va donar ales a Badiani.

MÉS INFORMACIÓ