Emblemàtic Gelato Italià

Per què és un gelato italià emblemàtic? El nostre gelato s’elabora seguint una antiga tradició italiana, tot tenint present tendències culinàries modernes. Embarca't en una encisadora experiència sensorial que no oblidaràs fàcilment.

La nostra missió

La nostra missió és oferir el gelato italià de més alta qualitat directament al cor de Barcelona. Ens esforcem per fer que la teva experiència amb el gelato sigui sempre un descobriment nou i divertit, i per això el nostre equip de fabricants de gelato artesanal, sota el lideratge del guardonat mestre de gelato Paolo Pomposi, treballa sense descans per crear sabors divertits que et facin pessigolles a les papil·les gustatives i t’alegrin el dia.

La nostra recepta secreta

Ingredients originals:

Els nostres ingredients de temporada i de primera qualitat seleccionats amb cura són els protagonistes absoluts.

Creativitat:

El nostre laboratori està sempre cercant els sabors més bons i originals.

Mètodes tradicionals:

Només fem servir tècniques artesanals. Els aromes o additius no tenen cabuda al laboratori.

Gelato o Ice Cream?

Molts creuen que gelato és el terme en italià per referir-se al gelat. Potser creus que només fem servir el terme gelato per fer gala del nostre estil italià. Però el gelat i el gelato s’elaboren de maneres molt diferents. El gelato té una textura més cremosa. Els ingredients es barregen d’una manera molt més lenta per evitar que es formin bombolles d'aire i partícules de gel.

El gelato només fa servir fonts naturals per als seus sabors. Com que el gelato se serveix menys fred que el gelat, els sabors floreixen més fàcilment a la boca. I, finalment, el gelato té menys contingut de greix que el gelat!

«Sempre he estat compromès amb el gelato artesà. Vaig començar de petit a la gelateria familiar a Florència.»
«En crear sabors de gelato i experimentar amb el paladar, segueixo la meva passió, alhora que visc el meu somni.»

La visió de Paolo cobra vida mitjançant una recerca lenta, experimentació i una execució perfecta.

El laboratori és on es produeix l’alquímia màgica. En aquest espai secret, Paolo i els seus xefs barregen, mesuren i juguen amb sabors fins que troben la perfecció. Un cop hagis assaborit els seus increïbles sabors i dolços de gelato, s’haurà llançat l’encanteri. Tornaràs una vegada i una altra per experimentar l’inconfusible sensació del plaer del gelato Badiani.

Badiani 1932 - Paolo Pomposi

Una vida dedicada als sabors

L’art del gelato assoleix nous nivells

Omple els sentits amb els quatre sabors exclusius de Badiani creats per Paolo Pomposi, el nostre propi geni creatiu del gelato.

Buontalenti

Buontalenti és el nostre sabor de marca comercial famós arreu del món amb la llista d’ingredients més curta del sector del gelato: llet, nata, sucre i ous. Aquest sabor de luxe cremós rep el nom de Bernardo Buontalenti, l’inventor florentí del gelato.

Festuc Buontalenti

Tres capes de Buontalenti realçades per un xarop de festuc californià. Un plaer indispensable per als amants dels festucs.

La Dolcevita

La Dolcevita va guanyar el premi com a millor sabor al Festival de Gelato de 2015. La Dolcevita és una reinterpretació contemporània de Buontalenti, amb capes de cacau i xarop d'avellanes del Piemont (una altra recepta secreta de Paolo Pomposi).

Sorbet de Xocolata Negra

El sorbet de xocolata més cremós de la ciutat. Aquest sabor 100% vegà està elaborat amb xocolata negra de Veneçuela.

Plaer del gelato

Els nostres sabors exclusius de gelato també són la base d'altres creacions meravelloses, com ara els pastissos de gelat, les galetes i els pinguinos.