POSTRES DE PASQUA BADIANI
Atreveix-te a provar alguna cosa diferent aquesta Pasqua: Badiani et porta les tradicionals postres italianes, perfectes per aquestes dates, en les que el dolç és un gran protagonista.
Fes la teva comandaENTREGA DE POSTRES DE PASQUA
Des d’ous de semifreddo fins a pastissos de Pasqua clàssics italians, Badiani, el productor de luxe de gelatos premiat en nombroses ocasions, es convertirà en el teu proveïdor personal de productes de Pasqua. Prepara’t per rebre deliciosos i exclusius postres a la porta de casa teva a Barcelona.
CLÀSSICS DE PASQUA ITALIANA
Pels italians, la Colomba és a la Pasqua el que el Panettone al Nadal: aquestes postres tradicionals es remunten segles enrere i no poden faltar a cap taula durant la Pasqua. Igual que el seu homòleg nadalenc, la massa de la Colomba s'elabora amb farina, ous frescos, mantega i llevat natural, la qual cosa li confereix una textura deliciosament dolça i esponjosa.
La versió clàssica artesanal de Badiani està esquitxada de pela de taronja confitada, mentre que la de xocolata negra conté trossets d’aquest deliciós dolç. Tots dos pastissos tenen forma de colom i estan coberts amb ametlles cruixents i sucre empolvorat.
SORPRESES DE PASQUA
Mai hauràs obert unes postres de Pasqua com aquestes abans! Els meravellosos ous de semifreddo de Badiani tenen la closca d’ous de gallina reals i contenen mascarpone cremós o semifreddo de xocolata al seu interior.
Compra’n un de sol per gaudir d’una delícia individual o bé tria la teva caixa acolorida d’ous preferida per poder-los compartir i sorprendre així a amics i familiars.
FES LA TEVA COMANDA ARAUNA CULLERADA AMB GUST DE PASQUA
El mestre gelater de Badiani ha destil·lat el gust d'unes postres tradicionals de Pasqua italiana en una única cullerada.
El gust de Colomba d'edició limitada reuneix la lleugeresa dolça i picant del tradicional pastís de Colomba en forma de gelat cremós: la cullerada perfecta per col·locar a sobre d'una de les nostres delicioses crêpes o gofres acabades de fer.
FES LA TEVA COMANDA ARA